IMG_4688.HEIC

TEAM WILLARD

tom.jpeg
IMG_7035 2.jpg
Willem (bw).jpg
Geert-480x480.jpg
BertHornikx.jpg
BramAlgoed_edited.jpg
ManuSiebens.jpg

Tom Struyf

Tom Struyf (°1983) is theatermaker, schrijver en landschapsontwerper. In zijn werk maakt hij het publiek deel van een persoonlijke, integere zoektocht. Terugkerende fascinaties zijn de vermenging van feit en fictie, onze verhouding tot verleden en toekomst in een snel evoluerende wereld, en de invloed van verandering op mensen en gemeenschappen op kleine en grote schaal. De voorstellingen van Tom zijn vertellingen met een multidisciplinair karakter. Ze bevinden zich op het snijpunt van theater, documentaire en lecture performance, en flirten met genres als de detective, de coming of age en de roadmovie.

 

Tom studeerde als acteur af aan de Toneelacademie Maastricht en als landschapsontwerper bij Van Hall Larenstein in Velp (NL). Zijn voorstellingen De Tatiana Aarons Experience (2010), Vergeetstuk (2012) en Another great year for fishing (2014) waren de voorbije jaren veelvuldig te zien in binnen- en buitenland. Dit seizoen is hij onder meer samen met zijn zus Hanne te zien in Dier, een jeugdtheatervoorstelling over de relatie tussen mens en dier, en werkt hij verder aan Willard - een langlopend documentaire theaterproject over een klein dorpje in het noorden van de staat New York.

Fien Leysen

Fien Leysen (°1989) studeerde eerst Taal- en Letterkunde en Literatuurwetenschappen, en vervolgens Drama en Woordkunst aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Sinds haar afstuderen in 2017 was haar afstudeervoorstelling Wat (Niet) Weg Is veelvuldig te zien in het Vlaamse land. In 2019 maakte ze als Jonge Maker bij Het Nieuwstedelijk de voorstelling Wie We Zijn. In februari 2021 ging ze in KVS en deSingel in première met de theater-installatie Numi Yaldati, die ze samen met scenograaf Manu Siebens maakte. Fien is verder ook betrokken bij een aantal producties van theatergezelschap BERLIN. Naast theater en audiowerk (podcasts), schrijft ze af en toe columns en poëzie. Fiens teksten en videos balanceren tussen het persoonlijke en het poëtische en proberen telkens een universeel thema aan te raken.

 

Willem De Maeseneer

Willem De Maeseneer (°1985) studeerde in 2007 als licentiaat wijsbegeerte af aan de KULeuven. Sindsdien werkt hij als freelance televisiemaker en scenarist. Sinds Vergeetstuk (2012) werkt hij als dramaturg en theatermaker mee aan de voorstellingen en projecten van Tom Struyf.

 

Geert De Vleesschauwer

Geert De Vleesschauwer (°1984) studeerde in 2005 af aan het Narafi te Brussel en behaalde een graduaat in de audiovisuele technieken. Sindsdien werkt hij als zelfstandig cameraman en videomonteur. Op dit moment is hij als videotechnicus vast verbonden aan BERLIN en werkt hij als freelancer mee aan diverse theater- en filmprojecten. Sinds Vergeetstuk (2012) werkt Geert als technicus en videomonteur technisch en inhoudelijk mee aan de voorstellingen van Tom Struyf.

 

 

Bert Hornikx

Bert Hornikx (°1978) studeerde jazz aan het Lemmensinstituut (nu LUCA) in Leuven, en werkt sinds 2002 als componist en muzikant actief in de muziek- en theatersector. Hij werkte onder meer bij De Queeste, Braakland/ZheBilding en Het Nieuwstedelijk mee aan tal van theatervoorstellingen. Live en in de studio speelde hij met onder andere Astronaute, Aster, Orbit Folks, The Flipside Paradox en Red Stars Over Tokyo. 

Bram Algoed

Bram Algoed (°1989) is illustrator en stripauteur. Hij studeerde Animatie aan de School of Arts in Gent en Beeldverhaal aan Sint-Lukas in Brussel, waar hij afstudeerde met zijn eerste strip Na zondag was het opnieuw maandag. Eerder dit jaar bracht hij zijn eerste bejubelde graphic novel Assholes uit, in samenwerking met de Amerikaanse scenarist Micah Stahl. 

Manu Siebens

Manu Siebens (°1970) studeerde bouwplaatstechnologie in Aalst en rolde daarna als vanzelf de filmwereld in, waar hij meewerkte aan een hele reeks kortfilms, enkele langspeelfilms en twee televisieseries. In 1998 maakte hij de overstap naar het theater en kwam bij MartHa!tentatief terecht, waar hij in 2013 zijn eigen voorstelling LOT creëerde. Sinds 2008 is Manu de vaste scenograaf voor het Antwerpse BERLIN. Daarnaast werkte hij de voorbije jaren freelance voor onder meer Theater Luxemburg, Dimitri Leue, Nele Vereecken en Fien Leysen.